Alpirsbacher, Ambrosius

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Doran
    Porucznik Browarny Tester
    • 2011.05
    • 486

    Alpirsbacher, Ambrosius

    Ambrosius
    Sekretny przepis mnichów z Alpisbracher: Stout o zawartości 18% ekstraktu i 7,7 % alkoholu. Najlepiej degustować w temperaturze 10 ° C.
    Złożony aromat początkowo zdominowany przez nuty owocowe przypominające zwłaszcza markuje i agrest, otoczony nutami dojrzałych jagód. Ponadto, smaki karmelowe rozwinięte z lekkim odcieniem wanilii, miodu i kakao. W tle, ulotny ślad chmielu, liczi i ananasa. Wyraźny gorzki smak który współgra z miękką słodyczą. Otwarty długi finisz w którym rozwijają się wyraźne nuty owocowe.
    Attached Files
    Kraków ul. Józefa 6/1U
Przetwarzanie...
X