Ambrosius
Sekretny przepis mnichów z Alpisbracher: Stout o zawartości 18% ekstraktu i 7,7 % alkoholu. Najlepiej degustować w temperaturze 10 ° C.
Złożony aromat początkowo zdominowany przez nuty owocowe przypominające zwłaszcza markuje i agrest, otoczony nutami dojrzałych jagód. Ponadto, smaki karmelowe rozwinięte z lekkim odcieniem wanilii, miodu i kakao. W tle, ulotny ślad chmielu, liczi i ananasa. Wyraźny gorzki smak który współgra z miękką słodyczą. Otwarty długi finisz w którym rozwijają się wyraźne nuty owocowe.
Sekretny przepis mnichów z Alpisbracher: Stout o zawartości 18% ekstraktu i 7,7 % alkoholu. Najlepiej degustować w temperaturze 10 ° C.
Złożony aromat początkowo zdominowany przez nuty owocowe przypominające zwłaszcza markuje i agrest, otoczony nutami dojrzałych jagód. Ponadto, smaki karmelowe rozwinięte z lekkim odcieniem wanilii, miodu i kakao. W tle, ulotny ślad chmielu, liczi i ananasa. Wyraźny gorzki smak który współgra z miękką słodyczą. Otwarty długi finisz w którym rozwijają się wyraźne nuty owocowe.