Piwo dolnej fermentacji warzone z klasycznymi ziołami greckiego ouzo: koper, anyż, kardamon, cynamon i gałka muszkatołowa. Etykieta (samoprzylepna) jak w edycjach 1 i 2. Butelka 0,75l. Alc. 8% Zalecana temperatura podawania: 10-12 stopni
Aromat - anyż przebija wszystko
Piana - w czasie nalewania trochę się pokazała lecz zaraz zniknęła nie pozostawiając najmniejszego śladu
Barwa - ciemno pomarańczowo-bursztynowa, klarowna
Wysycenie - niskie
Smak - ziołowo anyżowy, lekko słodki, przypominający trochę syrop na kaszel, lekki goryczkowy finisz
Aromat - anyż przebija wszystko
Piana - w czasie nalewania trochę się pokazała lecz zaraz zniknęła nie pozostawiając najmniejszego śladu
Barwa - ciemno pomarańczowo-bursztynowa, klarowna
Wysycenie - niskie
Smak - ziołowo anyżowy, lekko słodki, przypominający trochę syrop na kaszel, lekki goryczkowy finisz