Piwo sezonowe.
17,5% ekstraktu, 7,5% akoholu.
Kolor: brązowy, mętny.
Piana: niezbyt wysoka i nieprzesadnie trwała. Redukuje się do trwałego pierścienia, pozostaje na szkle.
Aromat: słodki, wyraźnie karmelowy, lekko ziołowy, opiekany, przyjemny.
Smak: wysoka jak na styl goryczka, poza tym, co nie zaskakuje, mocno karmelowe. Niezbyt treściwe. Alkohol niewyczuwalny.
Wysycenie: niskie. Pasuje.
Smakowało, chociaż rewelacji nie ma.
17,5% ekstraktu, 7,5% akoholu.
Kolor: brązowy, mętny.
Piana: niezbyt wysoka i nieprzesadnie trwała. Redukuje się do trwałego pierścienia, pozostaje na szkle.
Aromat: słodki, wyraźnie karmelowy, lekko ziołowy, opiekany, przyjemny.
Smak: wysoka jak na styl goryczka, poza tym, co nie zaskakuje, mocno karmelowe. Niezbyt treściwe. Alkohol niewyczuwalny.
Wysycenie: niskie. Pasuje.
Smakowało, chociaż rewelacji nie ma.