Poziom alkoholu: 8,3%
Ekstrakt: ??
Chmiel: Columbus, Simcoe, Amarillo, Chinook
Goryczka: 83 IBU
Browar: Hohenthanner Schlossbrauerei dla CREW AleWerkstatt GmbH
Cena: 2,69 € za 0,33 l.
Barwa: ciemnozłota, bursztynowa, mętna
Piana: biała, niewysoka, gęsta, opada powoli, zostawia ślady na szkle
Zapach: intensywny, owoce cytrusowe i tropikalne jak mango, grejpfrut, lekki karmel
Smak: jest odbiciem zapachu, nuty cytrusowe i tropikalne na pierwszym miejscu, podstawa słodowa stanowi dobrą kontrę dla potężnej, jak przystało na DIPA, chmielowej goryczki, w tle lekki karmel; alkohol ledwo wyczuwalny.
Wysycenie: niskie
Opakowanie: butelka 0,33 l. etykieta w kolorystyce niebiesko-żółtej, kapsel dedykowany.
Piwo, jak dla mnie super, z konkretną goryczką, taką jaką lubię. Ja się nie mam do czego przyczepić. Oby więcej takich piw.
Ekstrakt: ??
Chmiel: Columbus, Simcoe, Amarillo, Chinook
Goryczka: 83 IBU
Browar: Hohenthanner Schlossbrauerei dla CREW AleWerkstatt GmbH
Cena: 2,69 € za 0,33 l.
Barwa: ciemnozłota, bursztynowa, mętna
Piana: biała, niewysoka, gęsta, opada powoli, zostawia ślady na szkle
Zapach: intensywny, owoce cytrusowe i tropikalne jak mango, grejpfrut, lekki karmel
Smak: jest odbiciem zapachu, nuty cytrusowe i tropikalne na pierwszym miejscu, podstawa słodowa stanowi dobrą kontrę dla potężnej, jak przystało na DIPA, chmielowej goryczki, w tle lekki karmel; alkohol ledwo wyczuwalny.
Wysycenie: niskie
Opakowanie: butelka 0,33 l. etykieta w kolorystyce niebiesko-żółtej, kapsel dedykowany.
Piwo, jak dla mnie super, z konkretną goryczką, taką jaką lubię. Ja się nie mam do czego przyczepić. Oby więcej takich piw.