Isendorfer, Brauartium Red Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ariusz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 484

Isendorfer, Brauartium Red Ale

- Ekstrakt nieznany, alc. vol. 5,0%
    - Kolor: ciemny bursztyn
    - Zapach: slodowy
    - Piana: nawet po 10 minutach od nalanie piana wciaz widoczna
    - Smak: wyczuwalny slod, lekko owocowy, lekka goryczka na koncu

Podsumowanie: Craftbeer, o ktorym nie mozna pisac w superlatywach ale mozna spokojnie wypic.
  • ariusz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 484

Click image for larger version

Name:	20151018_131046.jpg
Views:	1
Size:	47,1 KB
ID:	2058337

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
      dadek
      W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
      2022-10-21, 02:12
    • dadek
      Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
      dadek
      Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
      2023-08-23, 00:48
    • dadek
      Czechy, Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
      dadek
      Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
      2022-10-02, 03:57
    • dadek
      Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
      dadek
      W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
      2023-10-04, 23:21
    • dadek
      Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
      dadek
      Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
      W browarze pracują...
      2024-04-11, 23:26
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...