Iserlohn, Germania Alt

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Andi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.07
    • 1915

Iserlohn, Germania Alt

Germania Brauerei F.Dieninghoff GmbH 48163 Münster
    Piwo Alt jak juz nazwa möwi barwa jasno brazowa.
    Piana obfita srednio dlugo sie utrzymujaca.Smak slodkawy z odrobina goryczki
    Attached Files
    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Related Topics

Collapse

• darekd
    Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
    darekd
    Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
    ...
    2023-02-07, 23:16
  • dyczkin
    Staropolski, Germania Pils
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2019-10-10, 20:59
  • bastion
    Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
    bastion
    Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
    2023-11-27, 21:50
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 14:02
  • darekd
    Wrowar, Black River
    darekd
    Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.

Oatmeal Stout, 4,6% alk.
    Aromat – słodowy, palony, bardziej kakao niż czekolada a paloność w kierunku kawowych niuansów
    Piana – średnia, nie jest zwarta, nietrwała, szybko całkowicie
    ...
    2024-12-30, 14:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...