Weideneder, Papst-Bier

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedzi
    Uwagi: Jestem wprawdzie paskudnym ateuszem, ale postanowiłem nabyć to piwo jako ciekawostkę. Okazało się całkiem smaczne. Nic rewolucyjnego, rzecz jasna, ale jest to całkiem sympatyczny, słodowy lagerek.
    Nie przejmuj się, mnie smakowało wino z komuno-winnicy włoskich anarcho-trockistów, choć uważam się za konserwatywnego-libertarianina

Comment

• wrednyhawran
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2010.07
      • 1784

Kolor: Jasnozłoty, leciutko mętny.
      Piana: Niewysoka i szybko znikająca. Pozostawia drobniutkie plamki i cieniutką otoczkę.
      Zapach: Słodowo-kwiatowy z dodatkiem chmielu, bardzo ładny.
      Smak: Bardzo dobry pils. Pije się go z dużą przyjemnością. Treściwy smak z elementami owocowymi. Dodałbym więcej goryczki na finiszu i byłoby idealnie.
      Wysycenie: wysokie, ale nie przeszkadza.
      Opakowanie jak na zdjęciach.

Solidny i smaczny pils. Zniknął z kufla w pięć minut.
      Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
      Małe Piwko Blog
      Małe Piwko Blog na facebooku
      Domowy Browar Demon

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Coś to podlizywanie papiestwu nie wyszło browarowi na dobre. Ponoć przestał warzyć.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• darekd
          🍺🍺🍺
          • 2003.02
          • 12675

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
          Coś to podlizywanie papiestwu nie wyszło browarowi na dobre. Ponoć przestał warzyć.
          Skąd ta informacja? Byłoby szkoda. Ich piwa mi smakowały, hellesa szczególnie miło wspominam...

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
            Skąd ta informacja? Byłoby szkoda. Ich piwa mi smakowały, hellesa szczególnie miło wspominam...

Informacja nie jest potwierdzona.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
            X