Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

DAB, Andreas Pils

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Mörfelden-Walldorf, Hintergasse 4, Faselbräu
    dadek
    Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
    2023-09-30, 00:34
  • ANDRO
    Andreas Brauerei Hagen
    ANDRO
    Taką buteleczkę trafiłem i zastanawiam się gdzie to Hagen się znajduje.
    A najciekawsze jest to,że butelka jest pełna i nie mam pojęcia co jest w środku.
    Już tu kiedyś czytałem o pełnej butelce ale tam było coś sypkiego i wogóle wyszła afera bo znalazca robił wielką tajemnicę...
    2007-05-11, 15:10
  • darekd
    Vormann, Sauerländer Weizenbier Dunkel
    darekd
    Browar z Hagen z Zagłębia Ruhry (Nadrenia Północna-Westfalia) pod Dortmundem.

Ekstr. 11,7%
    Alk. 5%

https://www.vormann-brauerei.de/bier...ier_dunkel.htm

Aromat - łagodny z bananami, ciastem kakaowym (ciemne słody), leciutką korzennością...
    2023-05-02, 22:04
  • darekd
    Hösl Mitterteich, Abt Andreas
    darekd
    Byłem pewny, że to piwa ma już swój opis, ale go nie znalazłem...

Ciemny lager, na kontrze wspominają, że użyli szyszki chmielowej (chmiel z Hallertau)

http://www.hoeslbraeu.de/produkte/abt-andreas.html

Alk. 4,9%

Aromat - palony słód, chleb,...
    2016-11-08, 23:10
  • Andi
    Wielka Artakcja w Hagen
    Andi
    Wszystkim ktörzy beda w Niemczech w dniu 7.marca podaje do informacji ze wlasnie w Hagen gdzie mieszkam odbedzie sie najwieksza atrakcja w Europie.
    Budynek Sparkassy zostanie wysadzony w powietrze.
    Moze by nie bylo w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to ze ten budynek jest najwyzszym w...
    2004-02-24, 14:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...