Z browaru restauracyjnego Webster Brauhaus w Duisburgu. Ekstr. i alk. nieznany(zapewne 11.5-12.5/4.5-5.5), nie jest wymienione na stronie browaru, piłem z kija.
Jasnozłote, mętne, dosyć mocno nagazowane, nalane ze sporą i trwałą pianą.
Zapach pszeniczny, cytrynowy z bardzo wyraźnym goździkiem i lekkim bananem, umiarkowanie intensywny.
Smak podobnie jak zapach z przewagą goździka nad bananem, typowy pszeniczno-cytrynowy, z ponadprzeciętną jak na styl goryczką.
Bardzo dobre na ciepły dzień.
Jasnozłote, mętne, dosyć mocno nagazowane, nalane ze sporą i trwałą pianą.
Zapach pszeniczny, cytrynowy z bardzo wyraźnym goździkiem i lekkim bananem, umiarkowanie intensywny.
Smak podobnie jak zapach z przewagą goździka nad bananem, typowy pszeniczno-cytrynowy, z ponadprzeciętną jak na styl goryczką.
Bardzo dobre na ciepły dzień.