Paderborner, Salitos Mojito

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Paderborner, Salitos Mojito

Butelka 0,33 litra czyste szkło, alkohol 5 %, eks. brak, kapsel dedyk. "piwu"
    Kolor - zielonkawy, klarowne
    Piana - w zasadzie brak
    Zapach - owocowe
    Gaz - był
    Smak - owocowo-kwaskowaty napój, średniosłodkie
    Zaliczone "piwo".

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 2443 - moje 1236 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Foto:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Piecia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.02
      • 3312

otrzymane od znajomego, który zamawia to kartonami do własnej konsumpcji....soczek, oranżada, niedobre - masakrycznie słodkie - nie polecam
      Koniec i bomba,
      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Pancernik
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9788

Niedawno nabyłem je jako "zakup impulsowy" w PiP myśląc o gustach małżonki, która gustuje w mojito.
        To, co mi powiedziała, widząc tę butelkę, nie nadaje się do napisania... . Flaszka leży w ciemnym rogu lodówki i czeka na zmiłowanie.
        Niedługo wpadnie do nas koleżanka, która kiedyś zapijała sie Redd's-em, to może ją namówię...

Comment

• NightHawk
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2008.08
          • 108

babki, orzezwiajacy napój, na taką pogode jak dzisiaj, cos w stylu Desperadosa, mozna wypic, ale nie wiem czy drugi raz kupie, za drogie bo ok. 5 zl dalem za 0,33

Comment

• Twilight_Alehouse
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.06
            • 6310

Spróbowane przed chwilą od żony, a kupione w Tesco.

Kolor: Dość niepokojąca zieleń, kojarzy mi się z jakimś wywarem z trawy.
            Piana: Jaka piana? Niziutka i znikła równie szybko, jak w coli.
            Zapach: W sporym stopniu pachnie nawet jak mojito. Jest mięta, jest limonka, a pod spodem słodowe tło.
            Smak: Mocno miętowe, lekko kwaskowate, trochę słodkie, pod spodem dobrze wyczuwalne piwo bazowe. Goryczki zero, ale za to jest długi miętowy posmak.
            Opakowanie: Jak na zdjęciu Sibarha. Nie wiem dlaczego, ale jakoś lubię przezroczyste butelki. Etykieta pasuje do charakteru tego napitku.
            Uwagi: Całego raczej bym nie chciał, ale w upalny dzień taki soczek musi dobrze gasić pragnienie.

Comment

Przetwarzanie...
            X