Kolor: Jasny, metny.
Piana: Gesta, utrzymuje sie dluzszy czas.
Zapach: Malointensywny, lekko bananowy
Smak: Lekko kwaskowate, typowy pszeniczniak bezalkoholowy
Butelka: standartowa, etykietka srednio ladnie wygladajaca.
Summa Summarum: Takie sobie piwo, ocena laczna 3,5.
Uwaga: Nie jestem przekonany, ze piwo to pochodzi z browaru Mayer's z Ludwigshafen. Wszystkie inne piwa z tego browaru posiadaja kapsel z nazwa "Maye's", oprocz ... wlasnie tego piwa. Po drugie wiem z doswiadczenia ze z powodu bardziej skomplikowanego procesu warzenia piw pszennych-bezalkoholowych nie kazdy browar moze sobie na to pozwolic finsansowo wiec czesto w "pobliskim" browarze jest pszeniczniak bezalkoholowy warzony i rozlewany. Moje przypuszcenia ida dalej: jedno i to samo piwo - wiele roznych naklejek
Piana: Gesta, utrzymuje sie dluzszy czas.
Zapach: Malointensywny, lekko bananowy
Smak: Lekko kwaskowate, typowy pszeniczniak bezalkoholowy
Butelka: standartowa, etykietka srednio ladnie wygladajaca.
Summa Summarum: Takie sobie piwo, ocena laczna 3,5.
Uwaga: Nie jestem przekonany, ze piwo to pochodzi z browaru Mayer's z Ludwigshafen. Wszystkie inne piwa z tego browaru posiadaja kapsel z nazwa "Maye's", oprocz ... wlasnie tego piwa. Po drugie wiem z doswiadczenia ze z powodu bardziej skomplikowanego procesu warzenia piw pszennych-bezalkoholowych nie kazdy browar moze sobie na to pozwolic finsansowo wiec czesto w "pobliskim" browarze jest pszeniczniak bezalkoholowy warzony i rozlewany. Moje przypuszcenia ida dalej: jedno i to samo piwo - wiele roznych naklejek