Piwo jest bladozłote i mętne - nie dość, że to pszenica "hausgebraut", to jeszcze "naturtrüb". Piana biała i drobna, dość wysoka, śreniotrwała.
Piwo pachnie i smakuje podobnie - słodowo, lekko drożdżowo i trochę owocowo (ale niekoniecznie np. grejpfrutowo czy bananowo), w sumie mało pszenicznie...
Nagazowanie średniowysokie, w sumie sporo, jak na browar restauracyjny.
Pite w browarze, szkło browaru, wafle browaru, itd. Parametry piwa owiane tajemnicą, a biuściastej kelnerki nie zapytałem...
Piwo pachnie i smakuje podobnie - słodowo, lekko drożdżowo i trochę owocowo (ale niekoniecznie np. grejpfrutowo czy bananowo), w sumie mało pszenicznie...
Nagazowanie średniowysokie, w sumie sporo, jak na browar restauracyjny.
Pite w browarze, szkło browaru, wafle browaru, itd. Parametry piwa owiane tajemnicą, a biuściastej kelnerki nie zapytałem...