Kolor piwa jest co najwyżej herbaciany, no, może polotmavy..., oczywiście piwo jest lekko mętne. Piana brudnobiała, średniowysoka i średniotrwała.
Intensywny, słodowo-karmelowy zapach. W smaku dominują słody palone, które powodują, że piwo nie jest za słodkie, pojawia się jedynie delikatny karmel.
Nagazowanie średniowysokie. Podane w browarze, w firmowym szkle z herbem browaru (litery RW i bawarskie romby, otoczone dwoma chmielowymi szyszkami), pełną nazwą i datą "Anno 1620".
jakoś to piwo mi tam najbardziej zasmakowało, choć w sumie sam nie wiem, czemu... .
Intensywny, słodowo-karmelowy zapach. W smaku dominują słody palone, które powodują, że piwo nie jest za słodkie, pojawia się jedynie delikatny karmel.
Nagazowanie średniowysokie. Podane w browarze, w firmowym szkle z herbem browaru (litery RW i bawarskie romby, otoczone dwoma chmielowymi szyszkami), pełną nazwą i datą "Anno 1620".
jakoś to piwo mi tam najbardziej zasmakowało, choć w sumie sam nie wiem, czemu... .