A taka niebieska puszka, to jest 0,5, czy 0,33???
Paulaner, Hefe-Weissbier
Collapse
X
-
ja bardzo lubię Paulanera za jego pełny smak, orzeźwiającą kwaskowatośc i za to, że idzie do głowy z taką lekkością. że aż chce się od razu bawić, i w ogóle uwielbiam piwa pszeniczne, ja kupuję w Klifie na Obozowej w delikatesach BOMITo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Paulaner u sąsiadów
A ja sobie jadę rowerkiem do Ahlbecku i kupuję Paulanera po 1,5 DM w butelce zwrotnej 0,5 albo w puszce jak mi się zachce.I życie jest piękne. tralala.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Witaj Andro z wyspy jednej takiej. Czy to rajska wyspa? No bo musi leżeć co najmniej blisko raju, skoro niedaleko masz taniego Paulanera.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja piłem paulanera we wtorek na spotkaniu w peronie 6. Podali go w bardzo ładnej szklance, smak wyśmienity, zapach lekko miodowy. Dla mnie po prost delicja, pychota ..... Ocena 5!Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
ANDRO napisal/a
Paulaner.
Jako że dostałem wcześniej cynk iż będę w Łodzi spożywał powyższe z kija, rano, przed wyjazdem, wygrzebałem z czeluści lodówki długo oczekującą buteleczkę 0,33, żeby mieć porównanie prawie "na żywca". No i co mogę powiedzieć, to to że z beczki to Piwko ma dużo delikatniejszy smak. Osobiście przystaję za wersją butelkową, a to rzadki u mnie paradoks.
Co do szklanki, to żeczywiście ładniusia. Gdyby była z grubszego szkła, mogła by być dobrym zamiennikiem kija bejsbolowego.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment