Os Três, Sovina Amber

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9171

Os Três, Sovina Amber

Drugi z degustowanych przeze mnie przedstawicieli portugalskiego browaru restauracyjnego Os Tres z Porto. Wg ratebeera piwo w stylu Bière de Garde. Alkoholu 5%.
    Przywiezione w bączku. Kapsel jednolity w kolorze ciemnogranatowym.
    Piana większa jak w IPA, ale równie szybko znika.
    Jeśli chodzi o smak zdecydowanie lepszy, pełniejszy niż w IPA. Przede wszystkim czuć słody, sporo chmielu, choć piwo bardzo gorzkie nie jest.
    Attached Files
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Caminus, Tres
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2017-12-10, 11:49
  • dadek
    Mainz, Weißliliengasse 1a, Eisgrub-Bräu
    dadek
    Przyjechawszy wieczorem 14.08.2022 do Mainz i rozłożeniu się w hotelu, ten browarek był pierwszym wyborem na spędzenie reszty dnia, jako że jest czynny najdłużej.
    Powstał w 1989 roku i położony jest u stóp Cytadeli tuż pod jej murami, a właściwie można rzec że właściwie w ich...
    2022-11-19, 02:38
  • Pancernik
    Tatras, Weizen
    Pancernik
    Pierwsze z degustowanych przeze mnie piw w minipivovarze Tatras w Popradzie.
    Jest bladożółte, mętne, z białą, bardzo drobną, średniowysoką i niezbyt trwałą pianą.
    Zapach zdominowany przez cytrusy i inne owoce, w smaku z kolei wyraźne nuty banana i zboża.
    Nagazowanie...
    2019-09-19, 08:34
  • Shedao
    Piwny Patrol - Republika Zielonego Przylądka
    Shedao
    Wyspy Zielonego Przylądka to nie jest miejsce dla piwosza. Od tego chyba dobrze zacząć, żeby czytelnik wiedział, czego się spodziewać.

Na stołecznej wyspie - Santiago - znajdziemy jedyny browar, a właściwie pół browaru: CERIS - Sociedade Caboverdiana de Cerveja e Refrigerantes...
    2018-12-03, 14:15
  • Szadok
    Gliwice, Średnia, Tres Amigos
    Szadok
    Świat się zmienia
    Osobiście nigdy nie byłem fanem Starego Browaru (ale to głównie ze względu na obsługę) ale mam dobre wieści dla miłośników piwa Paulaner.
    Koło Rynku na ulicy Średniej otworzyli niedawno meksykańską knajpe Tres Amigos gdzie m.in. leją do oryginalnych...
    2003-08-01, 00:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...