Ekstrakt 16 %, alk. 6 %.
Zapach. Prażony słód, ciemny chleb, ciut gorzkiej czekolady. Ale niespecjalnie intensywnie.
Piana ciemnobeżowo-szara. Niewysoka, ale drobnopęcherzykowa i gęsta. Gaz niski.
Kolor nie całkiem czarny, raczej bardzo ciemno brązowy.
Smak. Słód delikatnie palony i czekoladowy, a bardziej słodkawy. niewiele się tu dzieje.
Bez wad, ale i bez jakichś szczególnych zalet.
Zapach. Prażony słód, ciemny chleb, ciut gorzkiej czekolady. Ale niespecjalnie intensywnie.
Piana ciemnobeżowo-szara. Niewysoka, ale drobnopęcherzykowa i gęsta. Gaz niski.
Kolor nie całkiem czarny, raczej bardzo ciemno brązowy.
Smak. Słód delikatnie palony i czekoladowy, a bardziej słodkawy. niewiele się tu dzieje.
Bez wad, ale i bez jakichś szczególnych zalet.
Comment