Ekstraktu 13%, alk. 4,7%.
Przywiezione przez wędkarzy z Półwyspu Kola, w Polsce zwanego Kolskim. Uwarzone w mieście Kola.
Piana niska i wysycenie niewysokie.
Kolor złoto-bursztynowy, jakiś taki matowy.
Aromat i smak piwo ma (nie jest to sikacz), ale jakieś takie mało wyraziste. Słodowość płaska, goryczka dość ostra, ale mało skomplikowana. W sumie podobne do tańszych wyrobów z Konstancina. Wielkich wrażeń nie daje, ale przykrości też nie sprawia.
W składzie mączka kukurydziana.
Przywiezione przez wędkarzy z Półwyspu Kola, w Polsce zwanego Kolskim. Uwarzone w mieście Kola.
Piana niska i wysycenie niewysokie.
Kolor złoto-bursztynowy, jakiś taki matowy.
Aromat i smak piwo ma (nie jest to sikacz), ale jakieś takie mało wyraziste. Słodowość płaska, goryczka dość ostra, ale mało skomplikowana. W sumie podobne do tańszych wyrobów z Konstancina. Wielkich wrażeń nie daje, ale przykrości też nie sprawia.
W składzie mączka kukurydziana.
Comment