Wårby, Wårby Extra Stark 7,2 %

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bolek1970
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.12
    • 179

Wårby, Wårby Extra Stark 7,2 %

Puszka 0,5 l, moc jw
    Nie polecam.
    Kolor-słaba herbatka, odpowiedni dla mocnego piwa
    Piana- coś tam się pojawia, ale nie na długo
    Zapach- alkoholowy, nie zachecający do spożycia
    Smak- wali spirytem, mocny lekko palony słód, nie smaczne,
    Nasycenie- słabe
    Najtańsze mocne piwo na rynku Szwedzkim, ale nie widziałem nawet aby miejscowi żule po nie sięgali. Teraz wiem dlaczego.
    Nie posmakowało nawet przyjezdnemu żulowi, to dlaczego im miałoby smakować ???
    Ostatnia zmiana dokonana przez bolek1970; 2006-08-24, 20:35.
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Piwo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Osjann, Hazy IPA
      e-prezes
      Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
      2025-04-07, 16:00
    • bastion
      Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
      bastion
      Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
      Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
      2025-03-25, 22:19
    • e-prezes
      Galway Bay, Ostara
      e-prezes
      Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
      2023-02-16, 21:57
    • darekd
      Browar Zakładowy, Sezon Grzewczy
      darekd
      czyli koźlak z syropem klonowym.

Ekstr. 16%
      Alk. 7%

Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...
      2024-12-07, 02:25
    • Obywatel1978
      Dlaczego powiadomienia e-mail nie mają klikalnego odnośnika?
      Obywatel1978
      Dlaczego od jakiegoś czasu powiadomienia e-mail o nowej odpowiedzi nie przychodzą z 'klikalnym' linkiem, tylko trzeba jak za króla ćwieczka kopiować link do przeglądarki?
      2024-11-28, 01:57
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...