Corgoň, Svetlé Pivo 10°

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • SedesRambo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.06
    • 11

A Corgon jest bardzo smaczny, ale chyba Saris lepszy
    Żubr Lwiwskie Obołon

Comment

• Lacriferno
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.07
      • 783

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SedesRambo Wyświetlenie odpowiedzi
      Ja zawsze piję prosto z butelki czy to piwo, czy tanie wino - z butelki !!! Żadnych szklanek, ew. plastikowe kubki
      Odpowiedz sobie po co pijesz: aby delektować się spożywanym napojem czy aby się totalnie złoić? Stawiam na drugą opcję, bo sposób picia, który preferujesz, świadczy o tym, że smak jest dla Ciebie kwestią drugoplanową, bo picie wprost z butelki nie oddaje w pełni walorów piwa. Może raczej powinieneś udzielać się tutaj?

Comment

• sibarh
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2005.01
        • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SedesRambo Wyświetlenie odpowiedzi
        Ja zawsze piję prosto z butelki czy to piwo, czy tanie wino - z butelki !!! Żadnych szklanek, ew. plastikowe kubki
        Zasady degustacji bardzo zgodne z ...... nickiem
        2800 nowe piwa opisałem na forum
        Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
        Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• becik
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2002.07
          • 14999

Zaskoczeniem była ciemnozłota barwa przy 10%. Dość pełne, piana obfita, dość długo się trzymała. W smaku dominowała mocna goryczka. Zbyt duże nagazowanie dała efekt szczypania w język.
          ogólnie całkiem miłe piwo na szybki smaczek do obiadu.
          Wersja sportowa ze słowacką drużyną piłkarską - konkurs, kod pod kapslem
          Attached Files
          Last edited by becik; 2009-11-12, 21:11.
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Przetwarzanie...
          X