Gdyby ktoś miał wątpliwości to chciałem napisać "Milenką", a nie np. "Mielonką".
Topvar, Premium
Collapse
X
-
Piłem ostatnio "Topvar" warzony na licencji w browarze Hamovniki w Moskwie. Pachniał niezle, ale smakował tak samo jak inne produkty browaru Hamovniki, czyli nieszczególnie.Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Samarytaninem stanie się ten kto wypije Topvar Samaritan.
Dobrze że nie jestem diabetykiem. Tego się pić nie da.
Do oceny skali brakuje.
Comment
-
-
A ja jestem. Ale mimo to Samarytanina próbować nie będę - wolę pić normalne piwo, tylko w rozsądnych ilościach (max. pół krzynki na wieczór ), tak samo jak wolę normalną czekoladę od tej diabetycznej...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Znowu rozebrana pani z dużymi "niebieskimi oczyma" Może zacznę zbierać etykiety koncentrując sie na tym temacie . Piwo przeciętne, ani złe, ani bardzo dobre. Może być.
Cena 3 złocisze z groszami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
PS
Ślady na odsłoniętych atrybutach pani z etykiety wskazują, że były w/w przysłonięte zdrapką. W sklepie jednak wszyskie panie ( nie ekspedientki i nie klientki ) byłu rozebrane. Chciało sie drapać, tylko komu?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Trafiła mi się ostatnio jakaś mutacja tego piwa, pod nazwą Topvar Premium Helles Bier, zakupiona, o dziwo, na przejściu granicznym do Czech. Parametry takie same (tzn. alkoholu 5,2%), konwencja etykiety też identyczna (tzn. zdrapka z biustonoszem i majteczkami), tylko kształt inny (okrągła) i Milenka też jakby trochę zmieniona (na korzyść!).
A samo piwo dość dobre.
Comment
-
-
Hm. Psioczycie na tego Topvara Samaritana, a mnie smakował. Piłem go po Okocimiu Light i chociaż Samaritan ma o całe 2% ekstraktu mniej (Light 10,1, Samaritan 8), to w smaku był wyraźniejszy. Trzy czwarte butelki wypiłem z wyraźną przyjemnością, dopiero pod koniec wodnistość zaczęła się wybijać.
Comment
-
-
W moim samarytaninie piana zniknęła od razu, gazu jakby też nie było widać, ale piwko nie było aż takie złe, miało swój specyficzny smak, zupełnie przyjemny, troszkę umiliło mi oglądanie "Nad Niemnem"www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Comment
-
Comment