Hurbanovo, Kelt 12°

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pioterb4
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.05
    • 4322

Przyczynę można poszukać w tym, że Heinekenowi nie zależy na lansowaniu tej marki i dbaniu o to, by ta trzymała wysoki poziom. Do nieco wybredniejszych konsumentów kierowany jest Bazant w kilku odmianach i Smadny Mnich, a dla piw pokroju kelta brakuje już miejsca na tym wąskim podium. W zestawieniu koncernu przypadła mu rola tego "gorszego".

Comment

Related Topics

Collapse

• otvirak
      Hurbanovo, Zlatý Bažant, špeciál Hurbanovská IPA
      otvirak
      Nie wiem, czu pivko było opisywane, ale ponieważ po kliknięciu na listę piw otrzymałem komunikat "Service Unavailable", to opisuję, co następuje:
      - po pierwsze primo : nie przepadam za wynalazkami typu IPA, AIPA, NE IPA i podobnymi. Kupiłem pivko na Słowacji (lub w Słowacji) bo...
      2022-08-02, 20:06
    • NATHAN
      Hurbanovo, Kelt 12 (2015-)
      NATHAN
      Witam.
      Zastanawiałem się, czy dopisać się do tematu "Kelt,Hurbanovo" , gdzie opisywany był stary Kelt 12% w krachli, lecz stwierdziłem że nowy, świeżo wypuszczony Kelt 12%, jednak nie jest tym samym co ten stary, dlatego też, założyłem osobny wątek.

Na nowego...
      2015-04-18, 16:33
    • otvirak
      Hurbanovo, Hurban Legend Pšeničné za studena chmelené
      otvirak
      Ekstr. 11,5, alk. 4,9%.
      Zapach: owoce cytrusowe.
      Piana: erupcja, typowa dla pszenicznych, trzyma się długo.
      Barwa: przydymiony jasny bursztyn.
      Smak: niestety jakieś wodniste i bez wyrazu. Bardzo słabe chlebowe i owocowe nuty.
      Wysycenie: 4/10, średnie.
      Generalnie,...
      2020-01-10, 23:39
    • otvirak
      Hurbanovo, Hurban Legend Polotmavy Bock
      otvirak
      Pivko zakupione w Medzilaborcach, naprzeciwko muzeum Warhola.
      Ekstr. 16, alk. 6,5%. Pivko uwarzone na cześć J.M. Hurbana, słowackiego patrioty (https://pl.wikipedia.org/wiki/Jozef_Miloslav_Hurban).
      Bardzo mocno słodowe, treściwe (wręcz oleiste), wg mnie mniej bockowe, niż polotmave....
      2020-01-10, 23:18
    • bastion
      Słowacja, Bojnice, Hurbanovo Namesti 40, Pivovar Pansky.
      bastion
      Bojnice są miastem, gdzie ruch turystyczny trwa intensywnie cały rok.
      Powodem jest bajkowo wyglądającą pałac, do którego przyjeżdżają tabuny turystów.
      Wobec tego, aż się prosiło o umiejscowienie tam browaru restauracyjnego.

Nie sposób do niego nie trafić....
      2019-06-05, 20:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...