Przyczynę można poszukać w tym, że Heinekenowi nie zależy na lansowaniu tej marki i dbaniu o to, by ta trzymała wysoki poziom. Do nieco wybredniejszych konsumentów kierowany jest Bazant w kilku odmianach i Smadny Mnich, a dla piw pokroju kelta brakuje już miejsca na tym wąskim podium. W zestawieniu koncernu przypadła mu rola tego "gorszego".
Hurbanovo, Kelt 12°
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem, czu pivko było opisywane, ale ponieważ po kliknięciu na listę piw otrzymałem komunikat "Service Unavailable", to opisuję, co następuje:
- po pierwsze primo: nie przepadam za wynalazkami typu IPA, AIPA, NE IPA i podobnymi. Kupiłem pivko na Słowacji (lub w Słowacji) bo...
-
Channel: Słowacja
-
-
Witam.
Zastanawiałem się, czy dopisać się do tematu "Kelt,Hurbanovo" , gdzie opisywany był stary Kelt 12% w krachli, lecz stwierdziłem że nowy, świeżo wypuszczony Kelt 12%, jednak nie jest tym samym co ten stary, dlatego też, założyłem osobny wątek.
Na nowego...-
-
-
Ekstr. 11,5, alk. 4,9%.
Zapach: owoce cytrusowe.
Piana: erupcja, typowa dla pszenicznych, trzyma się długo.
Barwa: przydymiony jasny bursztyn.
Smak: niestety jakieś wodniste i bez wyrazu. Bardzo słabe chlebowe i owocowe nuty.
Wysycenie: 4/10, średnie.
Generalnie,...-
2020-01-10, 23:39 -
-
Pivko zakupione w Medzilaborcach, naprzeciwko muzeum Warhola.
Ekstr. 16, alk. 6,5%. Pivko uwarzone na cześć J.M. Hurbana, słowackiego patrioty (https://pl.wikipedia.org/wiki/Jozef_Miloslav_Hurban).
Bardzo mocno słodowe, treściwe (wręcz oleiste), wg mnie mniej bockowe, niż polotmave....-
-
-
Bojnice są miastem, gdzie ruch turystyczny trwa intensywnie cały rok.
Powodem jest bajkowo wyglądającą pałac, do którego przyjeżdżają tabuny turystów.
Wobec tego, aż się prosiło o umiejscowienie tam browaru restauracyjnego.
Nie sposób do niego nie trafić....-
2019-06-05, 20:41 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment