Urpin, Jubilejne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pfajfer
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.06
    • 13

Urpin, Jubilejne

2. Urpin Jubilejne
    % ekstraktu nie podano, zaw. alkoholu min.3,5, max.5,2 % obj.
    Browar Urpin z Bańskiej Bystrzycy
    Przeciętne. Moja ocena : 3+.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
    pebejot
    Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
    Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
    Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
    2024-10-19, 09:24
  • bastion
    Słowacja, Banska Bystrica, Zvolenska Cesta 25, Pivovar Baran [ Bez wyszynku]
    bastion
    W 2016 roku, ilostan browarów w Bańskiej Bystrzycy powiększył się o kolejny. Początkowo miał być umiejscowiony w innej części miasta, ale po różnorakich perturbacjach znalazł swoje miejsce na Radvaniu, przemysłowej części Bańskiej Bystrzycy, gdzie mieści się m.in. browar Urpiner....
    2020-09-01, 11:15
  • Prusak
    Słowacja, Banská Bystrica, Nám. Š. Moysesa 17/A, Bystrická Pivotéka
    Prusak
    Niedawno otwarty lokal na krańcu przylegającego do głównego rynku placu. Proste stoły, niskie, sklepione ściany staregpo budynku. Na nalewakach cztery piwa kraftowe (szkoda, że tylko cztery): IPA, AIPA, Tmawy Special, Miami Weisse z browarów Huncut, Baran i kontraktowych: Divny Les z Bańskiej...
    2019-12-02, 13:44
  • Prusak
    Baran, Ležiak B12
    Prusak
    Piwko ze stosunkowo niedawno uruchomioneo browaru w Bańskiej Bystrzycy.
    Jasna, piękna, kremowa piana. Opada w miarę szybko, ale utrzymuje się kożuszek. Poprawne piwo z przewagą akcentów goryczkowych, choć pierwsze łyki tego nie zwiastują. Wyczułem też jakby leciutką, nie wiem skąd,...
    2019-12-02, 12:42
  • darekd
    Krebs, Svetlý ležiak 11°
    darekd
    Minibrowar Krebs znajduje się w restauracji Červený Rak w centrum Bańskiej Bystrzycy.

http://www.cervenyrak.sk/krebs/

Jasnozłote, lekko zmętnione. Lekka nuta drożdży w aromacie, dodatkowa ciut chleba w smaku, goryczka delikatna. Raczej lekkie. Takie sobie, bez...
    2019-04-28, 11:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...