Ekstrakt 14, alk. 5 % vol., IBU 55.
Zapach. Marmolada na biszkopcie. Trochę orzeźwiająco.
Piana niezbyt trwała i wysoka, w kolorze brudnego ecru. Gaz niski.
Kolor. Jasny, rdzawo-różowawy, zamglony bursztyn.
Smak. Na początku niewiele się dzieje. Słody, trochę biszkopta, ciut słodyczy bliżej nieokreślonego owocu, trochę łodygi. Aż wreszcie stosunkowo mocne, długie amerykańskie chmiele, trochę ściągające.
Przyzwoicie.
Zapach. Marmolada na biszkopcie. Trochę orzeźwiająco.
Piana niezbyt trwała i wysoka, w kolorze brudnego ecru. Gaz niski.
Kolor. Jasny, rdzawo-różowawy, zamglony bursztyn.
Smak. Na początku niewiele się dzieje. Słody, trochę biszkopta, ciut słodyczy bliżej nieokreślonego owocu, trochę łodygi. Aż wreszcie stosunkowo mocne, długie amerykańskie chmiele, trochę ściągające.
Przyzwoicie.
Comment