George Wright, Lion Returns

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

George Wright, Lion Returns

Real ale, pompowane.

Moc 3,9% alk.

Piana przecietna, barwa ciemnobursztynowa, w zapachu slodowe, z lekkimi nutami chmielu.
    Smak dosyc plaski, owszem udane polaczenie slodu i przyjemnej goryczki, ale jakby lekko rozwodnione bylo. Zwykly sesyjny bitter jak je sie tu nazywa.

Link: http://www.georgewrightbrewing.co.uk/Beers.html
    Celia, cerevisia et conventus.

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Wielka Brytania, Bath, 17 Northumberland Pl, Coeur de Lion
    Prusak
    Pub w pasażu w samym centrum Bath, w starym budynku szachulcowym, parter i spokojniejsze pięterko, ale w każdym z pomieszczeń nie więcej niż cztery, pięć stolików-kanap. Piwa z miejscowego browaru Abbey Ales. Sam browar umiejscowiony w północnej części miasta znajduje się w kamiennej przybudówce...
    2024-08-29, 18:11
  • majorrush
    prośba o identyfikację kufla
    majorrush
    Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
    2024-02-26, 22:21
  • pebejot
    Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
    pebejot
    Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
    Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
    Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
    2023-04-19, 10:27
  • Sven
    George Wright, Blue Moon
    Sven
    Real ale, pompowane. 5%

Barwa miodowa, delikatnie metne, dobra, trwala, kremowa piana. W zapachu cierpkie, kwaskowate. Smak to poczatkowo owocowe nuty brzoskwini, pozniej podbudowa slodowa, po przelknieciu zas czuje sie niezbyt natarczywa i przyjemna goryczke.

...
    2007-07-03, 21:31
  • Sven
    George Wright, King's Ransom
    Sven
    Real ale, pompowane.

Moc 4,5%

Barwa ciemnego bursztynu, nieco metne, dobra, trwala i kremowa piana. Zapach delikatnie przyrumienionego slodu, w smaku pelne, slodowe, delikatnie owocowe, po przelknieciu chmielowe. Bardzo smaczne i sycace.

Link: http://ww...
    2008-02-20, 00:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...