Liverpool One, Brass Monkeys

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

    #1

    Liverpool One, Brass Monkeys

    Real ale, pompowane.

    Moc 6% alk.

    Ciemno bursztynowe, wysoka i trwala piana, zapach lekko owocowy. Smak to owocowosc, nuty przypraw, posmak jakby ciasto swiateczne, z rodzynkami, bakaliami i cynamonem. Po przelknieciu pojawiaja sie nuty chmielowe.
    Celia, cerevisia et conventus.

Related Topics

Collapse

  • Javox
    Cēsu Brūža Nefiltrētais
    Javox
    Piwo niefiltrowane z zawartością alko 5.4%
    Słody pilzneńskie i karmelowe,
    Chmiele Magnum, Saaz, Perle.

    Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
    Lacing - trochę było - ładne firanki.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony pomarańczowy....
    2024-09-25, 14:48
  • Javox
    Van Pur, Edelmeister Strong 8.8%
    Javox
    Kod LE (Rakszawa)

    Strong lager z alko 8.8%

    Piana - szybko znika do obwódki.
    Lacing - niewiele.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoty bursztyn.
    Aromat - owocowość lagerowa i nieprzyjemna alkoholowość.
    Smak - słodkawe potem słodsze, owocowość lagerowa,...
    2024-07-18, 09:39
  • kaczka116
    Marysia, [Browanza] Barrel of Monkeys
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-09-24, 10:47
  • Javox
    Wildbräu, Kirtabier
    Javox
    Märzen / Oktoberfest Bier z alko 5.7%

    Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - niewiele.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoty bursztyn.
    Aromat - lekko karmelowa zbożowość i lekka lagerowa owocowość.
    Smak - słodkawe, trochę karmelowe (słód...
    2023-12-11, 17:18
  • Javox
    Racibórz, Vermelho (Polski Chmiel)
    Javox
    Single hop, ekstrakt 11*, alko 4.5%

    Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
    Lacing - nie za dużo.
    Barwa - lekko opalizujące złoto.
    Gaz - średni.
    Aromat - kwiatowe z DMSem.... i karmelem.
    Smak - słodkawe, "jakaś" owocowość,...
    2025-03-01, 10:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...