CLOUDWATER , AGAINST THE GRAIN 03

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LESNICZYy
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛
    • 2018.01
    • 958

CLOUDWATER , AGAINST THE GRAIN 03

Brąz , piana nietrwała i brzydka , jabłkowe , cynamon , gałka muszkatułowa i wanilia . Mimo 8 % niezachwyca bo alkohol to nie wszystko co szukam w piwie , ALEBROWAR NAKED MUMMY o wiele lepsze i za grosze . Pije się dość ciężko co rzadko mi się zdarza . Nie polecam bo za 36 zł to mam 3 sztuki HAZY DISCO wypite z ogromną przyjemnośćią . Mocny kandydat nr 1 na piwną wtopę roku .

Related Topics

Collapse

• Javox
    BrewDog, Brewdog vs Cloudwater NEIPA
    Javox
    India Pale Ale w stylu Vermont.
    Alko 6,8%, IBU 45.
    Chmiele - Citra i Mosaic.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony, jaśniejszy pomarańczowy.
    Aromat - mango, cytrusy, egzotyka z nutką ziołowa....
    2021-12-28, 12:23
  • Dreamer
    Cloudwater, A-W 18 All Season IPA
    Dreamer
    styl: IPA
    alk. 6,5%

Nowa New England IPA to piwo uwarzone w myśl nowych zasad. „A-W 18 all season” oznacza, że uwarzona jest na sezon jesień/zima 2018, i że w tym sezonie będzie tylko jedna IPA. Z etykiety nie dowiemy się niczego o składzie, który prawdopodobnie...
    2018-12-23, 18:24
  • kaczka116
    AleBrowar, Naked Mummy
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2017-10-22, 08:35
  • e-prezes
    Nepomucen, Michael
    e-prezes

Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...
    2022-11-29, 13:43
  • Dreamer
    Cloudwater, Bergamot Hopfen Weisse
    Dreamer
    styl: weizen
    alk. 6,0%

Zaskakujące, jak mocno browar Cloudwater przywiązany jest do swoich weizenów. Razem z kolejnymi IPA regularnie co sezon pojawia się jakaś nowa pszeniczna hybryda z ciekawym nachmieleniem. W tym sezonie browar wypuścił bergamotowego weizena. Nie pierwszy...
    2016-04-23, 10:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X