Millstone, Tiger Rut

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

Millstone, Tiger Rut

Real ale, pompowane.
    4%
    Nowosc z tego browaru, chmiel to polnocnoamerykanska odmiana Chinook.

Jasnoslomkowe, trwala kremowa piana. Zapach mocno chmielowy, orzezwiajacy.

Smak to mocna chmielowosc, orzezwiajaca, goryczkowo-grapefruitowa, bardzo smaczne, calosc podkreslona delikatnym slodem, wyczuwalnym dopiero po kilku oddechach.
    Nieco podobne do piwa 'Three sheets to the wind' z browaru Wapping.

Bardzo orzezwiajace, goryczkowe, wrecz wymarzone Summer Ale. Naprawde warto sprobowac.
    Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2008-04-07, 05:10.
    Celia, cerevisia et conventus.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Borcz 2, Kościerska 37/39, Browar Lubrow
    dadek
    Browar Lubrow przeprowadził się do Borcza w 2020 roku z centrum Gdańska, start w nowym miejscu nastąpił w marcu.
    Dotarłem tu 18.06.2021 po 4 kilometrowym spacerze przez piękne Kaszuby ze stacji PKP Kiełpino Kartuskie. Już z drogi na budynkach w głębi terenu rzucają się w oczy wielkie...
    2021-06-29, 23:58
  • dadek
    Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
    2021-02-23, 01:58
  • wpadzio
    Al Masria, Tiger
    wpadzio
    Przy okazji recenzowania pół roku temu kilku piw przywiezionych z Egiptu anonsowałem, że czeka na mnie jeszcze jedno, ostatnie, które przyprawia mnie o swoisty dreszczyk emocji. I przyznaję, że za każdym razem gdy mój wzrok na nie natrafiał i brałem je do ręki to z grymasem odkładałem...
    2019-09-13, 15:07
  • dyczkin
    Browar Spółdzielczy, Wymarzone
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2019-10-10, 19:23
  • Pancernik
    RPA, Kapsztad, 44 Long Street, Tiger's Milk
    Pancernik
    To jeden z kilku lokali tej sieci (?) w RPA http://tigersmilk.co.za/joints/, ten akurat mieści się na deptaku (pewne nadużycie) w Kapsztadzie.
    Lokal urządzony przy pomocy elementów starych motocykli, np. nalewaki do piwa ozdobione są starymi zbiornikami paliwa.
    Ogólnie, fajna i...
    2018-03-30, 08:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...