Hop Back, Druids Draught

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

Hop Back, Druids Draught

Real ale, z pompy. 4,2%

Jasnozlociste, trwala piana. Zapach lekko chmielowy. Smak goryczkowy, cierpkawy, delikatnie siarkowy (sic!) zapewne to sprawka chmielu, po przelknieciu slodkawe i odswierzajace. Bardzo 'moreish'!
    Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2008-03-26, 20:11.
    Celia, cerevisia et conventus.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Cypr, Limassol, Vasilissis 24, Draught Bar & Grill
    pebejot
    W sercu miasta Limassol od 10 lat działa browar restauracyjny.
    Otwarty w 2007 roku "Draught Bar & Grill" zlokalizowany jest w starej części miasta przy samym zamku, w zagłębiu barów i restauracji.
    Wnętrze to jedna wielka sala, długi bar a nad nim instalacja z sześciu...
    2017-08-25, 15:24
  • Pancernik
    Namibia, Windhoek Premium Draught
    Pancernik
    Czarna puszka, kupiona gdzieś w markecie w RPA (tam piwa "Windhoek" są dość łatwo dostępne). Szału nie czyni, choć wydaje się, że jest minimalnie treściwsze od Premium Lagera... .
    2018-03-30, 07:54
  • Javox
    Samlesbury, Boddingtons Draught Bitter
    Javox
    Piwo jasne z widgetem /kulko grzybek /

Alko 3,5%

Piana - efekt kaskadowy raczej z dolnej półki. Na długo około pół centymetra drobnoziarnistej piany.
    Lacing - nie specjalny ale sporo zostaje na szkle.
    Barwa - jasny bursztyn.
    Gaz - po kaskadzie...
    2017-01-06, 23:06
  • Prusak
    Kaltenecker, Hell Boy
    Prusak
    Piwo polotmave. Alk. 5,0% obj.
    Ładna piana. Niewiele daje się wywąchać poza świeżyzną. W smaku głównie dość pusta goryczka. Kolor piękny, klasyczny, rubinowo-brązowy. Wypić się da, ale brak tu ciała i raczej nie do powtórzenia. W angielskiej wersji na ecie reklamowane jako po...
    2019-12-02, 12:33
  • BuR
    Aston Manor, Druids Celtic Cider
    BuR
    Dostałem od kolegi owe irlandzkie piwko. Smakowało mi niemalże jak szampan, ale producent (ASTON MANOR BREWERY) mówi, że piwo jest jabłkowe. Ogólnie Druids przypominał mi polskiego Redd's-a, ale wydawał się smaczniejszy. Piana podobna, barwa nieco ciemniejsza, wpadająca w czerwień. Zawartość...
    2004-11-04, 22:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...