Blindmans, Grain Surgery

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• zasada
    Śrutownik Brewferm - Grain Gorilla
    zasada
    Kupiony jako używany z dwa lata temu. Wykorzystany tylko kilkukrotnie. W związku ze zminimalizowaniem warzenia stał się zbędny.
    350 PLN za śrutownik w takim stanie wydaje mi się korzystną i niespotykaną w Internetach ceną.
    Preferowany odbiór osobisty - poznańska WIlda, wysyłka...
    2024-08-27, 14:18
  • LESNICZYy
    CLOUDWATER , AGAINST THE GRAIN 03
    LESNICZYy
    Brąz , piana nietrwała i brzydka , jabłkowe , cynamon , gałka muszkatułowa i wanilia . Mimo 8 % niezachwyca bo alkohol to nie wszystko co szukam w piwie , ALEBROWAR NAKED MUMMY o wiele lepsze i za grosze . Pije się dość ciężko co rzadko mi się zdarza . Nie polecam bo za 36 zł to mam 3 sztuki...
    2020-11-17, 18:19
  • Latarnik
    Najlepsza NEIPA swiata - przepis
    Latarnik
    Jeśli ktoś z Was zdecyduje się wykorzystać ten przepis, będzie miał okazje napić się najlepszej NEIPy na świecie.
    Przepis zamieszczony w necie, autor podany, wszystko lege artis:

Tree House Brewing Company: Julius clone

(5 gallons/19 L, all-grain)
    ...
    2022-03-19, 22:31
  • kloss
    5 de Mayo, Saga Ale Blanca
    kloss
    Alkohol 6%, butelka 355ml.
    Piana mizerna i nietrwała, barwa złocista, opalizujące.
    W smaku to krzyżówka belgijskiego blonda z witbierem, aczkolwiek dominuje wit, zresztą adekwatnie do nazwy.Bardzo orzeźwiające.Piwo jest kwaskowe o cytrynowych charakterze z domieszką skorki pomarańczy....
    2019-03-08, 12:49
  • heckler
    Praha-Malá Strana, Karmelitská 373/25, Pivovar Mikuláš
    heckler
    Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
    2025-01-02, 07:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...