George Gale, Swing Low

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

George Gale, Swing Low

Real ale, pompowane.
    Moc 3,8%

Barwa ciemnego miodu, dobra trwala, kremowa piana. W zapachu chmielowe i delikatnie przypalane, smak to slod, lekkosc, nieco nut przypalenia i po przelknieciu calkiem sporo chmielu. Smaczne.

Link: http://www.gales.co.uk/beerguide/beerguide_swinglow.php
    Celia, cerevisia et conventus.

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Głubczyce, Swing Cytryna
    AaLeX
    Bardzo fajny, niedrogi, orzeźwiający radler, do nabycia m.in. w Dino. Zapach cytrusowy, smak cytrynowy, kwaśny, orzeźwiający. Kolor żółty, mętny. Alkohol 2,5%. Dużą zaletą jest fajny skład, bez żadnej chemii i niepotrzebnych dodatków, słodzików. Ocena 6/6.
    2021-07-07, 13:56
  • AaLeX
    Głubczyce, Swing Grejpfrut
    AaLeX
    Teraz jest moda na radlery, zatem postanowiłem spróbować radlerów z Dino. Naprawde, w tej cenie (2zł) bardzo fajne piwko. Orzeźwiające, nawet czuć ten owoc, skład nawet nawet, na pewno jest to ciekawa alternatywa dla droższych, markowych radlerów. Moc 2,5%. Ja jestem na tak. Ocena 4/6.
    2021-07-06, 16:42
  • kaczka116
    Połczyn-Zdrój, Swing Grejpfrut
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-07-28, 10:19
  • GaryFisher
    George Gale, Summer Breeze
    GaryFisher
    George Gale, Summer Breeze [a.3.8%]

A classic, golden, summer ale brewed with a specially selected blend of malted wheat and barley, Saaz hops and Gales' unique yeast. Summer Breeze is light, smooth and crisp - highly refreshing served chilled and perfect for enjoying on a warm summer ...
    2012-03-29, 17:20
  • wpadzio
    Fuller's, Gale’s Prize Old Ale Bourbon Barrel Aged
    wpadzio
    Jedno z czterech piw powstających w kooperacji londyńskiego Fullersa i mikrusa z Manchesteru - Marble Beers, leżakujących w beczkach po mocniejszych trunkach. Jak nazwa wskazuje, recenzowany egzemplarz trafił do beczek po bourbonie. Każda następna warka jest, co ciekawe, zaszczepiana poprzednią....
    2018-12-25, 15:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...