Brown ale warzone w szkockim Tempest dla innej szkockiej inicjatywy Beer52.
Alko 4,8% i IBU 20.
Chmiel Columbus. W składzie między innymi płatki owsiane, laktoza, kawa, wanilia.
Piana - zaraz zniknęła do zera.
Lacing - nic.
Gaz - średni.
Barwa - brązowy ciemny rubin.
Aromat - aromaty jak z ciemnych suszy owocowych. Słodka wanilia i kawa.
Smak - ciemne susze owocowe, słodka wanilia i kawa. Mała goryczka.
Szału za bardzo nie było
Alko 4,8% i IBU 20.
Chmiel Columbus. W składzie między innymi płatki owsiane, laktoza, kawa, wanilia.
Piana - zaraz zniknęła do zera.
Lacing - nic.
Gaz - średni.
Barwa - brązowy ciemny rubin.
Aromat - aromaty jak z ciemnych suszy owocowych. Słodka wanilia i kawa.
Smak - ciemne susze owocowe, słodka wanilia i kawa. Mała goryczka.
Szału za bardzo nie było