APA warzona z udziałem chmieli Simcoe, Ekuanot i Mosaic. Zgodnie z nazwą piwo tryska aromatami tropikalnymi. W zapachu są one intensywnie słodkie, w smaku przechodzą w lekką cytrusową cierpkość i mosaikową duszność. W końcówce pojawia się delikatna słodka nuta karmelowa i lekkie, orzeźwiające nuty kwiatowe podkreślone całkiem wyraźną goryczką. Bardzo udane pale ale.
Tenby, Son Of The Beach
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Z długą przerwą, ale z werwąWitam z powrotem!
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
-
Son of a Beach - Splażysyn?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Related Topics
Collapse
-
Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...-
Channel: USA
-
-
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Nad Średnim jeziorem już od jakiegoś czasu wyrosło wiele budek, powstał deptak, plaże toalety. Teraz zaczęło się profesjonalizować
Bar w czarnym kontenerze morskim, do siedzenia paletowe wypoczynki, hamaki, leżaki, pod nogami piasek.
Z piw dostępny Budvar jasny...-
Channel: Opolskie
2022-06-23, 20:26 -
-
Hazy IPA z alko 5.5%
Chmiele: El Dorado, Azacca, Columbus.
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, ananas, mango, pomarańcza.
Smak...-
Channel: Szkocja
2024-02-24, 22:01 -
-
Przy jednej z głównych ulic Pattayi, Beach Street (tej pierwszej, bo jest jeszcze druga), biegnącej wzdłuż plaży, mieści się Hops Brewhouse.
Spory lokal, ze swego rodzaju piętrem/antresolą. Wnętrze odzwierciedla miks wyobrażenia Tajów o wystroju pubów brytyjskich i bawarskich bierstub...-
Channel: Tajlandia
2020-02-10, 13:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment