Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Antoniana, Scudata

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
    dadek
    Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
    2024-10-14, 01:47
  • pompiarz13
    Pozdrawiam
    pompiarz13
    Witam wszystkich forumowiczów

Jestem facetem w wieku średnim , mieszkam na Pomorzu, interesuję się historią regionu, co prawda nie zbieram kapsli i podkładek, ale posiadam kilka interesujących butelek i kufli z początki XX wieku. Na forum mam nadzieję zdobyć wiedzę jak zrobić...
    2019-01-13, 20:12
  • Czapayew
    Kapsel z koniem - prośba o identyfikację
    Czapayew
    Prosiłbym o pomoc w identyfikacji poniższego kapselka (kraj, browar). Pachnie mi to Niemcami, ale nie jestem pewien.
    Z góry dziękuję....
    2012-09-01, 08:49
  • wpadzio
    Loscher, Loscher Weissbierpils
    wpadzio
    Browar Loscher został założony w 1881 roku przez Johana Simona Loschera w miejscowości Münchsteinach w bawarskiej Środkowej Frankonii. Do czasów obecnych pozostaje w rękach tej samej rodziny, zarządzany przez Marcusa i Sebastiana Loscherów. Jako ciekawostkę można dodać, że browar jest...
    2016-08-28, 11:37
  • kopyr
    Piła, Powstańców Wielkopolskich 9a, Świat Piwa 3
    kopyr
    Sklep oczywiście nazywa się Świat Piwa, bez 3, ale tak jest na paragonie, więc tak podaję. Sklep czynny jest do 22, w niedziele do 16. Sklep znajduje się w głębi parkingu/placyku pomiędzy blokami, w niewielkim pawilonie (baraku). Doprowadziły mnie do niego tablice z napisem Świat Piwa 50m....
    2007-08-14, 20:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...