Tajemniczy producent, ale na kontrze stoi "prodotta da", a translator twierdzi, że to znaczy "wyprodukowany przez".
Ekstrakt NN., alk. 5,9 % vol., refermentowane w butelce, niefiltrowane, niepasteryzowane.
Skład: klasyka + cukier.
Zapach owocowokwaskowy, nieco jabłka, ociupina chmielu, powiew stęchlizny (z butli) i orzeźwienia (z kielicha).
Piana leciutko ecru, całkiem gęsta, jednak niewysoka i bardzo krótka. Gazu niezbyt dużo.
Kolor pomarańczowo-bursztynowy, nieprzejrzysty, opalizująco mętny.
Smak taki jak zapach, nieco winny z tym, że w kierunku cierpkości, wytrawności, a nawet chmiel momentami się wybija. W posmaku stęchlizna dominuje.
Coś jakby belgian ale, ale słabo. Nie bez oporów, ale jednak wypiłem.
Ekstrakt NN., alk. 5,9 % vol., refermentowane w butelce, niefiltrowane, niepasteryzowane.
Skład: klasyka + cukier.
Zapach owocowokwaskowy, nieco jabłka, ociupina chmielu, powiew stęchlizny (z butli) i orzeźwienia (z kielicha).
Piana leciutko ecru, całkiem gęsta, jednak niewysoka i bardzo krótka. Gazu niezbyt dużo.
Kolor pomarańczowo-bursztynowy, nieprzejrzysty, opalizująco mętny.
Smak taki jak zapach, nieco winny z tym, że w kierunku cierpkości, wytrawności, a nawet chmiel momentami się wybija. W posmaku stęchlizna dominuje.
Coś jakby belgian ale, ale słabo. Nie bez oporów, ale jednak wypiłem.