Ekstrakt 20 Plato, alk. 7,5 % vol.
Zapach słodko-sojowy. Potem scukrowany przypalony karmel i trochę alkoholu.
Piana ładna, wysoka, gęsta, beż wpadający w ciepły brąz, lekko pozłocona lukrem. Gaz niski.
Kolor brązowy z rubinowym refleksem.
Smak. Słodki i lekko pikantny słód, sos sojowy, żelazo, trochę niewyszukanej chmielowej i czekoladowej gorzkości w kontrze i finiszu.
Nieskomplikowane, słodkie, przez co nieco mulące, tekstura niskawa, ale da się wypić.
Zapach słodko-sojowy. Potem scukrowany przypalony karmel i trochę alkoholu.
Piana ładna, wysoka, gęsta, beż wpadający w ciepły brąz, lekko pozłocona lukrem. Gaz niski.
Kolor brązowy z rubinowym refleksem.
Smak. Słodki i lekko pikantny słód, sos sojowy, żelazo, trochę niewyszukanej chmielowej i czekoladowej gorzkości w kontrze i finiszu.
Nieskomplikowane, słodkie, przez co nieco mulące, tekstura niskawa, ale da się wypić.