Aldaris, Euro

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Aldaris, Euro

Butelka 0,5 l. alk 4.7% , eks. nieznany, cena 0,29 łata
    Kolor - złocisty,klarowny
    Piana- drobnobąblowa, średniowysoka, średniotrwała, po opadnięciu piany zastał kożuszek
    Zapach - chmielowo-ziołowy
    Wysycenie - właściwe
    Smak - chmielowo-ziołowy, oryginalny, delikatna goryczka , kwasek i słodycz
    Bardzo fajne oryginalne piwo.Po spożyciu w ustach pozostał sympatyczny posmaczek ziołowy.
    Polecam.
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Tak wygląda fajne piwko:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Mörfelden-Walldorf, Hintergasse 4, Faselbräu
      dadek
      Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
      2023-09-30, 00:34
    • pebejot
      Ulm, Neue Strasse 87-89, Hausbrauerei Ulm
      pebejot
      Browar restauracyjny w mieście urodzin Alberta Einsteina, znajdujący się w samym centrum na starym mieście przy ratuszu.
      Odległość od dworca (800 metrów) można przejść pieszo, lub podjechać tramwajem.
      Olbrzymi, jednoprzestrzenny lokal ma wiele zakamarków. Dużych rozmiarów...
      2023-09-12, 05:43
    • pebejot
      München, Schillerstraße 23, Schiller Bräu
      pebejot
      Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
      Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
      Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....
      2023-09-07, 12:07
    • pebejot
      Słowenia, Kranj, Jelenčeva ul. 1, Kranjska pivovarna
      pebejot
      Kranj to jedno z najludniejszych słoweńskich miast z małą, aczkolwiek urokliwą starówką.
      Z Ljubljany można tu dojechać w poł godziny pociągiem kolei Słoweńskich SŻ.
      Od 2016 roku działa tu browar regionalny "Kranjska Pivovara".
      Niestety przybytek zlokalizowany...
      2022-09-25, 21:22
    • dadek
      Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
      dadek
      Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
      2023-04-27, 02:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...