Bauskas, Veseliba Iesala Dzeriens Bezalkoholiks

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Bauskas, Veseliba Iesala Dzeriens Bezalkoholiks

Butelka 0,5 litra, kapsel firmowy, alkohol jak w temacie, eks.brak, import prywatny, cena 0,39 łata
    Kolor - czarno-brązowy, klarowny
    Piana - lekko beżowa, grubobąblowa, minimalna, nietrwała
    Zapach – karmelowy , palony, mocny
    Gaz - był
    Smak – karmelowy, palony, słodki i bezalkoholowy

W moim "zbiorze" piwo nr. 595 / 431 opisane / 334 - moje nowe na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Piwo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 03:06
    • dadek
      Czechy, Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 01:16
    • wpadzio
      Lwiwśka Pywowarnia, Robert Doms Amber Ale
      wpadzio
      Kolejne piwo, którego patronem jest XIX-wieczny galicyjski przedsiębiorca, założyciel i właściciel browaru we Lwowie. Najnowszym wypustem firmowanym nazwiskiem Robert Doms jest amber ale. Piwo ma 5% alkoholu przy 12,5% ekstraktu. W składzie cztery słody - jęczmienny, palony, ciemny i karmelowy...
      2019-08-02, 15:28
    • darekd
      Wrowar, Black River
      darekd
      Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.

Oatmeal Stout, 4,6% alk.
      Aromat – słodowy, palony, bardziej kakao niż czekolada a paloność w kierunku kawowych niuansów
      Piana – średnia, nie jest zwarta, nietrwała, szybko całkowicie
      ...
      2024-12-30, 14:42
    • darekd
      The Musketeers, Troubadour Westkust
      darekd
      To piwo ma już swój wątek, ale od 2019 warzą już u siebie a nie kontraktowo:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...adour-westkust

Browar umieszczony jest w dawnej cegielni w miejscowości Sint-Gillis-Waas we Flandrii...
      2024-11-24, 02:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...