Livu, Beach Party Dark

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Livu, Beach Party Dark

Butelka 0,5 litra, alkohol 5,5 %, eks. brak, pod złotkiem firmowy kapsel browaru, cena 0,46 łata, import prywatny
    Kolor - brązowy, klarowny
    Piana - lekko beżowa, drobnobąblowa, , wysoka i trwała
    Zapach - lekko karmelowo-owocowy
    Gaz - w normie
    Smak - lekko karmelowe z nutą owocowo-winną (delikatnie), wyraźnie słodkie, lekka goryczka i cierpkość
    Smaczne ciemne piwko.

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 900 ( 592 opisane na forum ) 492 - nowe na forum (moje)
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Piwo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
      dadek
      Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
      2025-02-12, 03:28
    • e-prezes
      Pinta, Party Pacific Lager
      e-prezes
      Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
      2024-07-07, 12:32
    • pebejot
      USA, San Francisco, 1000 Great Hwy, Beach Chalet Brewery and Restaurant
      pebejot
      Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
      Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
      Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
      2022-04-18, 12:41
    • Ahumba
      2025.06.07 - WIEPRZ, Pinta Party 2025
      Ahumba
      Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
      zwiedzanie browarów,
      dedykowane premiery piwne,
      lokalne foodtrucki,
      letni chili przy browarze,
      koncerty — w tym DJ Ziemka,
      dodatkowe atrakcje....
      Start
      2025-06-07
      Koniec
      2025-06-07
      Adres
      Pinta Barrel Brewing S A, 34-382 Wieprz
      2025-03-15, 23:37
    • darekd
      Cido Grupa, Līvu Rubenis
      darekd
      Cido Grupa związana z Royal Unibrew, nie wiem czy warzą piwa w tym samym miejscu co kiedyś. W każdym razie na ecie jako producent występuje Cido Grupa.

Ekstr. 12,25%
      5,8% alk.

Aromat - karmel, nieco zleżałych owoców, chmielu w aromacie nie wyczułem...
      2024-06-20, 22:19
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...