Alchemych, Moc jest z tobą, piwo jasne, że mocne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Alchemych, Moc jest z tobą, piwo jasne, że mocne

Blg 18, Alk. 7,2
    Dolna fermentacja
    data produkcji: 14.09.2004

piwo o pięknym, słodowym zapachu., w smaku za to silna, chmielowa goryczka - bardzo ciekawy kontrast! Piwo ze wszechmiar godne polecenia - pozostałe parametry wręcz jak dla mnie idealne, więc co się będę rozpisywać o piance, kolorze i nagazowaniu W ogóle im więcej piw domowych smakuję, tym większe mam problemy z opisem, bo zaraz się zastanawiam, jakie tam były drozdże, rodzaj chmielu, przerwy w zacieraniu itp. Jeszcze raz dziękuję wytwórccy za możliwość degustacji
    Attached Files
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • pebejot
    Węgry, Budapest, Lázár u. 4, Parabolic Lázárus Brewery
    pebejot
    I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
    Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
    Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić.
    ...
    2022-04-13, 10:41
  • Shedao
    Wrocław, Ofiar Oświęcimskich 36, Winners Sports Bar
    Shedao
    Jest to oficjalny pub Śląska Wrocław. Jego otwarcie nastąpiło wraz z początkiem października. Lokal znajduje się mniej więcej w połowie drogi między 4hopsami, a Kontynuacją. Uwaga: wejście jest od ul. Szewskiej. Wchodząc, zaskoczyły mnie jego rozmiary - to naprawdę ogromny lokal, ze...
    2018-11-20, 10:39
  • mark33
    Alchemych, Wiosenne #17
    mark33
    Bardzo dobre domowe piwko dolnej fermentacji, BLG 12,5 , pianka ładna, drobna, biała, trwała. Smak ciekawy, bogaty, chmielone tak średnio nie za mało, nie za dużo po prostu w sam raz. Kolor złoty, raczej jasny, może być. Ogólnie piwo smaczne i jedyne co pozostaje po skonsumowaniu to żal,...
    2005-09-21, 16:18
  • Marusia
    Alchemych, Piwo Jasne
    Marusia
    Data produkcji: 19.10.2004
    13,2 Blg

Piwo wbrew tytułowi i etykiecie jest bardzo smacznym piwem imbirowym Pewnie się kolega pomylił przy naklejaniuetykiet. Chyba, że to jakiś nowy rodzaj chmielu imbirowego

Piwo, owszem, jasne, pianka śliczna, duża, drobnoziarnista...
    2005-03-02, 20:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...