Toć na straszliwego wyszedłbym ciula, gdybym tego piwa nie wypił i ocenił..
Porter bałtycki, młody, tak jak lubię 4 dni od kapslowania..
20 blg ekstraktu
Kolor - jak dla mnie niech wystarczy, że ok (dalton! dalton!)
Pienistość: no co wy, po 4 dniach w butli! A na poważnie: niech te ze sklepu się schowają!
Zapach: kawa, paloność, jakaś taka słodyczka kwiatowo-owocowa..
Smak: no dobra, jak w "Twoim Stylu": płaski karmel, wręcz gładki, niewybijający się, nienachalna moc pojawiająca się w ustach jako trzecia nuta, lekkiego alkoholu. Drugą butelkę po prostu schowałem, sam już nie pamiętam gdzie..
Zapach: musi być jeszcze raz: w miarę picia pojawia się aromat chmielu
Opakowanie: gustowna butelka, bez etykietki, za którą Ci Iurku dziękuję, a kapselek nie goły bynajmniej: gdybym ja mógł tyle napisać na tak małej powierzchni...
Podsumowanie: RÓB TAK DALEJ!!, Za pół roku znów się odezwę w tym temacie.. bo mam jeszcze jedną butelkę, tylko nie wiem gdzie..!
Porter bałtycki, młody, tak jak lubię 4 dni od kapslowania..
20 blg ekstraktu
Kolor - jak dla mnie niech wystarczy, że ok (dalton! dalton!)
Pienistość: no co wy, po 4 dniach w butli! A na poważnie: niech te ze sklepu się schowają!
Zapach: kawa, paloność, jakaś taka słodyczka kwiatowo-owocowa..
Smak: no dobra, jak w "Twoim Stylu": płaski karmel, wręcz gładki, niewybijający się, nienachalna moc pojawiająca się w ustach jako trzecia nuta, lekkiego alkoholu. Drugą butelkę po prostu schowałem, sam już nie pamiętam gdzie..
Zapach: musi być jeszcze raz: w miarę picia pojawia się aromat chmielu
Opakowanie: gustowna butelka, bez etykietki, za którą Ci Iurku dziękuję, a kapselek nie goły bynajmniej: gdybym ja mógł tyle napisać na tak małej powierzchni...
Podsumowanie: RÓB TAK DALEJ!!, Za pół roku znów się odezwę w tym temacie.. bo mam jeszcze jedną butelkę, tylko nie wiem gdzie..!
Comment