kapselek z numerkiem 41 świadczy chyba o tym, że jest to numer warki
kolor - brązowy z rubinowymi refleksami, mętne
piana - beżowa, drobna, zwarta, osadza się na ścianach w niedużej ilości, utrzymuje sie ok 2-centymetrowa warstwa
zapach - owocowo-drożdżowy, ciężkomiustalić, który jest mocniejszy
smak - przy pierwszym łyku wyczuwam miłą goryczkę, która niestety ginie gdzieś później w ustach, jest dość wytrawne, sprawia wrażenie lekko rozwodnionego,moim zdaniem zbyt mało ekstraktywne, na ustach mozna wyczuć lekki słodkawy posmak
gaz - mogło by być go ciut więcej ale jest ok
opakowanie - za zieloną flaszkę zawsze będę stawiał minus , brak etykiety
ogólnie wypiłem szybciutko w całości, jest dobre, smakuje mi, wchodzi szybciutko, ma drobne mankamenty, które wymieniłem powyżej ale giną one posród pozytywnych pozostałych walorów
dzięki za możliwość degustacji
kolor - brązowy z rubinowymi refleksami, mętne
piana - beżowa, drobna, zwarta, osadza się na ścianach w niedużej ilości, utrzymuje sie ok 2-centymetrowa warstwa
zapach - owocowo-drożdżowy, ciężkomiustalić, który jest mocniejszy
smak - przy pierwszym łyku wyczuwam miłą goryczkę, która niestety ginie gdzieś później w ustach, jest dość wytrawne, sprawia wrażenie lekko rozwodnionego,moim zdaniem zbyt mało ekstraktywne, na ustach mozna wyczuć lekki słodkawy posmak
gaz - mogło by być go ciut więcej ale jest ok
opakowanie - za zieloną flaszkę zawsze będę stawiał minus , brak etykiety
ogólnie wypiłem szybciutko w całości, jest dobre, smakuje mi, wchodzi szybciutko, ma drobne mankamenty, które wymieniłem powyżej ale giną one posród pozytywnych pozostałych walorów
dzięki za możliwość degustacji