po trzymiesięcznym dojrzewaniu zdegustowaliśmy na spotkaniu krakowskim (szkoda, że nie na Gali )
piwo z brew-kita Coopers Lager + ekstrakt. dobrze wysycone, nie wybuchające, z stosunkowo dużą, grubobąbelkową pianą. po 3 mieś. było nadzwyczaj klarowne, mimo, że fermentowane na "górniakach". w smaku uwydatniają się dość ciekawe nuty, których nie miałem okazji wcześniej poznać (może koledzy wspomogą).
generalnie jak na debiut, całkiem udany. powodzenia!
piwo z brew-kita Coopers Lager + ekstrakt. dobrze wysycone, nie wybuchające, z stosunkowo dużą, grubobąbelkową pianą. po 3 mieś. było nadzwyczaj klarowne, mimo, że fermentowane na "górniakach". w smaku uwydatniają się dość ciekawe nuty, których nie miałem okazji wcześniej poznać (może koledzy wspomogą).
generalnie jak na debiut, całkiem udany. powodzenia!
Comment