Kolejny prezent z okolicznościową etykietą, a przy okazji jest to piwo konkursowe!!!
Na etykiecie zdjęcie moje i żaby wyciętej z żywopłotu i podpis:
"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale na wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku".
Piwko o barwie konkursowej, czyli brązowo-czerwone, klarowne
Piana: wysoka, średnioziarnista, dość trwała.
Zapach: słody karmelowe
Smak: jakieś takie wydaje mi się gęściejsze niż moje, wręcz zawiesiste, smakuje jak 15 stka, a nie 13 stka. Dość intensywna goryczka, lekko jakby spirytusowa.
Zapach: coś jakiś dziwny (jak widać, strasznie dużo nauczyam się na szkoleniu sensorycznym), ale nie kwaśny, tylko jakby z serii klepiących drożdży. Ale delikatnie tylko, nie dyskwalifikuje to absolutnie piwka
Na etykiecie zdjęcie moje i żaby wyciętej z żywopłotu i podpis:
"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale na wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku".
Piwko o barwie konkursowej, czyli brązowo-czerwone, klarowne
Piana: wysoka, średnioziarnista, dość trwała.
Zapach: słody karmelowe
Smak: jakieś takie wydaje mi się gęściejsze niż moje, wręcz zawiesiste, smakuje jak 15 stka, a nie 13 stka. Dość intensywna goryczka, lekko jakby spirytusowa.
Zapach: coś jakiś dziwny (jak widać, strasznie dużo nauczyam się na szkoleniu sensorycznym), ale nie kwaśny, tylko jakby z serii klepiących drożdży. Ale delikatnie tylko, nie dyskwalifikuje to absolutnie piwka
Comment