Browar nadRzeczny, Stout "Black Hole"

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

    Browar nadRzeczny, Stout "Black Hole"

    Chyba nie było opisywane jeszcze:

    Rozlano 14.01.2006-05-30
    alk.6,1%; eks. 16%
    Kolor - Bardzo ciemne, wręcz nieprzejrzyste
    Piana- Może nie bardzo obfita, ale trwała, drobna i beżowa
    Gaz - taki jak być powinien
    Zapach - Wyraźny, z owocami w tle, przyjemny.
    Smak - To jest najlepsze; długo pozostaje w pamięci kubków smakowych, bogaty, palony z nutami owocowymi, lekko słodkawy ale słodycz równoważona jest przez goryczkę - żal że nie byłem szkolony sensorycznie bo brak mi słów...
    Strzelczyk to profesjonał. Takich "Czarnych Dziur" to ja się mogę domagać i domagać. I niech sobie mówią że kadzę.... jak spróbują to zrozumieją.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

    Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
  • kham
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.01
    • 751

    #2
    To się pochwal składem i technologią! Bo o gotowym piwie się nie gada tylko nim częstuje.

    Comment

    • Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

      #3
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
      To się pochwal składem i technologią! Bo o gotowym piwie się nie gada tylko nim częstuje.
      To jest piwo Strzelczyka76, zatem jego pytaj
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

      www.wrowar.com.pl



      Comment

      • kham
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2006.01
        • 751

        #4
        Dzięki za info. Się zapytam bo sam mam strouta w planach. Po co wymyślać proch jak już istnieje.

        Comment

        • strzelczyk76
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.11
          • 823

          #5
          Adamie - jestem pod wrażeniem twojej oceny - masz u mnie kolejną butelkę

          Jeśli ktoś chce przepis - to niech pisze na PW i poda swojego maila - w wolnej chwili odpiszę
          NORMALNOŚĆ



          Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

          Comment

          Przetwarzanie...
          X