Browar Franberg, A'la Grodziskie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10795

Browar Franberg, A'la Grodziskie

Browar Franberg, A'la Grodziskie 7,6 blg , rozlewane 24.07.08
    Bardzo obfita i wychodzca z buleki piana
    zapach typowy wędzony,
    smak - wędzone , lekko owocowe
    mętne
    piwo uczestnik II konpursu Prawie jak Grodzisz - 4 miejsce
    Mniej książków więcej piwa
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10795

i foto
    Attached Files
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • e-prezes
      Grodzisk, Modern Grodziskie
      e-prezes
      Było już "a la grodziskie", "quasi grodziskie", "w stylu grodziskie", "grodziskie 2.0", "hoppy grodziskie" a nawet grodziskie, które nie smakowało jak grodziskie. Cóż przyszła pora na wersję "modern". Czym ten modern typ się wyróżnia..?...
      2024-04-18, 07:24
    • dadek
      Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
      dadek
      Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
      2019-09-27, 04:46
    • dadek
      Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
      dadek
      W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
      Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
      2019-09-03, 04:00
    • dadek
      Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
      dadek
      24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
      2020-03-13, 03:58
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...