Anteks piwowarzy - warka nr. 101 Grodzisz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JARECKI40
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.12
    • 456

Anteks piwowarzy - warka nr. 101 Grodzisz

Dzisiaj prawie po roku od otrzymania miałem przyjemność skosztować to świetne piwo.

Piwo mocno nagazowane, takie lubię, chciało samo opuścić butelkę. Smak i zapach mocno wędzony , szczególnie smak. Mam wrażenie, że w moich piwach grodziskich wędzony smak nie był aż tak intensywny , a szkoda.

Świetne piwo, idealne na prawie 30-to stopniowe upały.

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Brofaktura, Hoppy Grodzisz
    e-prezes
    Jak wynika z etykiety to koinicjatywa blogerów, szynkarzy i piwowarów przy wsparciu PolishHops, czyli chmielarzy. Napaliłem się na to piwo jak szczerbaty na suchary, bo połączenie klasyka z mocniejszym chmieleniem z polskich odmian zawsze budzi moje zainteresowanie. W sumie takie same miałem...
    2023-04-21, 14:39
  • Petitpierre
    Trzech Kumpli, Porter Wędzony
    Petitpierre
    Nie znalazłem wątku. Do 2022. Szynka, trochę dymu-ładnie. Kierunek wędliniarsko-masarski. Widoczny w smaku tussipect, dość oleiste. Taka solidna czwórka.
    2025-02-01, 11:06
  • e-prezes
    Brokreacja, Partyslav
    e-prezes
    Zakupione w którymś z marketów, już nie pomnę czy był to Lidl czy Kaufland dawno temu. Jedno wypiłem wówczas, a drugie postanowiłem zostawić sobie, by zobaczyć jak się sprawi na sylwestra 2023 roku, bo poprzedniego spędziłem w pracy.

Ekstr. 16, alk. 6,5%. Imperialny grodzisz,...
    2023-10-01, 11:33
  • kaczka116
    Beskidzki, Porter wędzony
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-09-19, 13:36
  • darekd
    ? [Brokreacja], Venus de Bamberg
    darekd
    Rauchbock

Ekstr. 16%
    Alk. 6,4%

Aromat - tony wędzonego słodu dominują (nie piszę czy oscypek czy kiełbasa, bo wiadomo że słód nie jest wędzony produktami spożywczymi, a odgadnięcie jakie drewno zostało użyte do wędzenia słodu jest poza moimi możliwościami,...
    2022-12-10, 03:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...