Szanowni piwowarzy poszukuje autora Kolscha którego dostałem z Żywcu: W.#99 Piwo niemieckie w stylu Kolsch-Kolońskie Świeże. eks 12 .alc 5,3 z 22 XI 2009
Poszukiwany autor
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
-
Kempe, Hans-Joachim & Ulrich Schmilewski:
Bürgerliches Brauhaus Breslau Aktiengesellschaft.
128 stron, twarda okładka, język niemiecki, nakład 100 egzemplarzy, cena 20 euro.
Autor Hans-Joachim...1 Photo2024-08-18, 20:14 -
Witam, kupiłem zestaw kolscha z browamatora i w instrukcji jest żeby po tygodniu wstawić do pomieszczenia poniżej 10 stopni ale drożdże to s-33, czy one nie padną przy dziesięciu stopniach? Po 7 dniach mam blg 5, fermentuje w 18 stopniach, przetrzymać jeszcze w tej temperaturze czy wstawić...
-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Szukam kapsla PŁOĆ nr 15 z serii Kormoran 2012 ryby.
Może ktoś pomóc?
msoba-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-02-02, 10:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment