Znaki identyfikacyjne - 1. niebieski kapsel bez napisów, 2. zwykły kapsel z numerem warki: 26. Proszę o info.
Od kogo dostałem piwo na zlocie?
Collapse
X
-
Od kogo dostałem piwo na zlocie?
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZnaki identyfikacyjne - 1. niebieski kapsel bez napisów, 2. zwykły kapsel z numerem warki: 26. Proszę o info.
-
-
Może jestem dziwny ale wolę przed degustacją wiedzieć co autor miał na myśli...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZnaki identyfikacyjne - 1. niebieski kapsel bez napisów, 2. zwykły kapsel z numerem warki: 26. Proszę o info.mb WOS
Comment
-
-
No, dzięki. Teraz mogę je spokojnie wypić...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziSeta, tyle czasu czekałeś? Podziwiam. Chyba że właśnie znalazłeś w bagażniku
Comment
-
-
Comment
-
-
Mam zawaloną piwnicę, ale uznałem, że pszenicę to chyba już można, a nawet trzeba odnależć... Poza tym drażni mnie ostatnio, że piwa trzeba aż tyle wypić żeby się uwalić. Przestaję robić poniżej 20blg.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Aż tak zdeterminowany nie jestem. Polubiliśmy się z wermutami.
A to pszeniczne dobre. Opiszę potem w nowym temacie.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPoza tym drażni mnie ostatnio, że piwa trzeba aż tyle wypić żeby się uwalić. Przestaję robić poniżej 20blg.
oho, AA, wódki sobie dolej.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Są rzeczy na świecie, o których nie śniło się ŻąLenonom...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment