Kambol 6 Prima aprilis 2011

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

Kambol 6 Prima aprilis 2011

Pszeniczne piwo oznaczone 6. Prima aprilis 2011 dostałem od Kambola. Nie wiem jak nazywa się jego browar, wiem jedynie, że uwarzył dopiero kilkanaście warek, ale ta pszenica jest wyśmienita. Smak, aromat, nagazowanie bardzo udane. Szkoda, że tylko jedna butelka.

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Międzyzdroje, Bohaterów Warszawa 16a, Prima Beer & Restaurant
    Pancernik
    Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
    Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
    2023-05-19, 10:30
  • deMiro
    Ciszyn Grand Champion 2011 pokal, pełny bronek, tektura. Oddam za dobre piwo lub dwa
    deMiro
    Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
    2021-01-23, 12:29
  • majowypan
    oddam polskie etykiety 2011 - 2014
    majowypan
    Witam Szanowne Grono.
    Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
    2018-05-13, 16:56
  • ART
    Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2011!
    ART
    Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2011!

Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2011 (z wyjątkiem piw warzonych...
    2012-01-25, 03:18
  • darekd
    AleBrowar, Tower of Cats
    darekd
    India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
    I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.

Są jeszcze parametry i skład:
    Ekstr. 15%
    Alk.6,2%

w składzie...
    2025-02-12, 23:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...